16 Mart 2013 Cumartesi

Moda değişir Kate Moss baki kalır!



Son zamanlarda sosyal medyanın da yükselişiyle birlikte modanın çarkları daha bir hızlı dönmeye başladı, ünlü tasarımcıların bugün podyuma çıkardıkları kıyafetlerin benzerleri, altı ay sonra değil iki hafta sonra Zara, Mango, HM gibi mağazalara geliveriyor. Ama moda ne kadar hızlı değişirse değişsin, Kate Moss her daim baki kalıyor! İşte, son birkaç haftada Kate Moss neler giymiş, birlikte bakalım.


İşte iki gece önce Londra sokaklarında görüntülenmiş Kate. Mango için tasarladığı kolleksiyondan bir kot pantolon, lacivert gri çizgili denizci üst, taba çizmelerle gayet günlük gayet rahat, ama üstüne giydiği bir kürk ceketle bir anda sıradanlıktan sıyrılıyor, şıklığını zirveye taşıyor! Kızıl tilki kürkü kot pantolonuyla da çizmeleriyle de mükemmel bir şekilde uyumlu...


Kate öyle bir giydiğini bir daha giymeyenlerden değil. Bir parçayı sevdiyse eğer, yıllar boyunca üzerinde görebiliyorsunuz. İşte onu bu kürk ceketle, 3-4 yıl öncesinden bir fotoğrafta görüyoruz. Kızı Lila Grace'in ne kadar küçük olduğundan anlayabilirsiniz fotoğrafın tarihini.


Yine üç-dört yıl öncesinden bir fotoğrafta aynı kürk ceketi görüyoruz. 


Yine birkaç gün önce, "The Book of Mormon" adlı müzikalin Londra galasında, bu sefer baştan ayağa siyahlar içindeki bir kombini krem rengi bir kürk kabanla tamamlamış Kate. Kabanı son yıllarda sıkça gördüğümüz, yatay şekilde çalışılmış vizon kürklere nefis bir örnek.


 Şu pozdaki sertliğe bir bakın hele! Fotoğrafçıyı bakışlarıyla dövüyor adeta, ya da kameranın objektifinin içinden bize bakıyor ve "Hadi, ne yorum yaparsanız yapın, umurumda değil! Bu benim hayatım!" diyor...


Siyah üstünün dokusunu çok merak ettim. Kadife gibi duruyor...


Bu yazıdaki pek çok parça gibi bu beyaz vizon kürkü de Kate üstünde daha önce görmüştük. Yukarıdaki ve aşağıdaki kare 16 Ocak 2012, yani Kate'in doğumgününden. The Book of Mormon galasındaki kombinine çok benziyor, sadece siyah mini elbisesi payetli.


Bazı ünlüler makyajsız fotoğraf vermekten özenle kaçınırlar, Kate ise artık bunları aşmış. Makyajım eksikmiş, saçlarım dağınıkmış, onun için çok da önemli değil.





Kate'in son günlerdeki bir başka kombininde Mango için hazırladığı kolleksiyondaki kot pantolonu yine üstünde görüyoruz. Bu sefer harika bir rengi olan bir kürk kaban tercih etmiş. Artık gök mavisi mi desem, bebek mavisi mi, azur mu, bilemiyorum. Son yıllarda sıkça gördüğümüz, yatay şekilde çalışılmış vizon kürklerden, ama kürk parçaları üstüste getirilmemiş, aralarında ince şeritler bırakılarak birleştirilmiş. Bu da kürke çok hafif bir görüntü vermiş...


Yine bu hafta içinde, Loreal Kerastese'nin Londra'ki bir tanıtım gecesine katılmış Kate Moss. Kate Kerastase'nin yeni reklam yüzü oldu, dolayısıyla tanıtımda da başrol onda. Kate'in Üstünde, geçen hafta kendisinin de podyuma çıktığı Louis Vuitton sonbahar-kış 2013 kolleksiyonundan göğüs dekoltesi ve etekleri dantelli bir elbise var. Defilede bu elbiseyi Isabel Goulart giymişti. Kate'in yanında transparan gömleğiyle dikkatimizi çeken kişi, Kerastase'nin artistik direktörü Luigi Murenu.


Elbise LV olunca, LV kolleksiyonunda koyu kahve tonlarda kürk ceketler de olunca bazı web siteleri Kate'in giydiği kürkü LV sanmışlar ama değil, çünkü Kate'in kürkü çok daha güzel ve değerli bir Rus samuru. Fendi olabilir.


Varken yok gibi görünmek: mükemmel makyaj budur işte! 

3 yorum:

  1. kate mossu hiç bir zaman öyle göremiyorum cooldan ziyade pasaklı, dişlerini fırçalamayan, kötü kokan bir kadın gbi geliyor, nasıl derler "overrated" kürkler de yakışmamış bence...

    YanıtlaSil
  2. klm: Bence siz Kate Moss'u kıskanıyorsunuz:) Olsun, kıskançlık çok insani bir duygudur!

    YanıtlaSil
  3. Kızıyla olan fotoğrafındaki kürk çok güzel, renklerine bayıldım.. Ne giyse yakışıyor kadına..

    YanıtlaSil