18 Nisan 2013 Perşembe

Double Vision


V dergisi ilkbahar 2013 sayısında, çok sayıda mankeni çiftler halinde, birbirleriyle uyumlu kıyafetler içinde gösteren Double Vision adlı bir editoryal yayınlandı. Bazı kareleri nefis, güzel bir editoryal. Mesela yukarıda, pembe, mercan, somon renklere bürünmüş Bette Franke ve Constance Jablonski harika görünüyorlar.


Pembe-nude hakimiyetinde bir başka karede Alana Zimmer ile Kasia Struss. Editoryalin tek handikapı, kıyafetler zaten fazlasıyla uyumlu, modellerin saç ve makyajları da aynı olunca, birbirlerinin kopyası gibi durmaya başlıyorlar. Tam da bunu düşünürken, editoryalin başlığının "Double Vision" olduğunu hatırlıyor ve bunun bilinçli bir tercih olduğunu idrak ediyoruz.


Yılan derisi, gerek orjinali gerek baskısıyla zaten dikkat çekici bir desendir, bir de üstüne neon kırmızı/mercan ve aqua mavisi binince iyice dikkat çekici olmuş. Aynı sezonda hem Gucci hem Preen'in bu denli uyumlu elbiseler yapması ilginç, Boss ve Kenzo çantalar da yılan derisi olunca ortam rüküşlükle şıklık arasındaki kıldan ince kılıçtan keskin çizginin sözlük karşılığı haline gelmiş. J Mendel kürk etoller renk cümbüşünü tamamlıyor. 

Sezonun hit trendlerinden siyah-beyaz monokrom trendine puantiye yaklaşımı. Alt-üst kontrast değişimi dikkat çekici. Catherine Mcneil'i fazla atletik ve kemikli vücut yapısıyla çok beğenmiyorum, ama Liu Wen'le güzel bir çift olmuşlar.


Hanne Gaby-Odiele ve Marie Piovesan, Armani'nin monokrom saten kumaşlardan kıyafetleri içinde çok şıklar. Tavus kuşunun tüyleri, Marie Piovesan'ın gece mavisi saten takımı ile altın sarısı portföyü arasındaki uyumu açıklıyor bize.








1 yorum:

  1. Amerikalı iki ünlü hanımın Twitter hesaplarını " Yanina Lecristal " ve " Adina Barbara "ınn instagram hesaplarında paylaştıkları kürkleri ve hermeslerini incelemenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil