21 Aralık 2012 Cuma

-35 derecede bikiniyle dışarı çıkarsanız üstüne kürk giyin!


Dolgun göğüsleri, geniş kalçalarıyla Kate Upton tam bir curvy güzeli. Öyle olağanüstü bir yüz güzelliği veya sütun gibi bacakları yok belki, ama vücudunun olağanüstü kıvrımları erkeklerin hayallerini süsleyecek cinsten! İşte bu güzelimiz Kate Upton bir reklam kampanyası için Antarktika'ya gitmiş, -35 derecede bikiniyle poz vermiş. Tabii bu dondurucu soğukta, hele bir de bikiniyle! durmak hiç kolay değil. O da çekim aralarında bikininin üstüne bir kürk manto alarak ısınmaya çalışmış:)

Kate'in üstünde, bir önceki blog yazımda da sözünü ettiğim tarzda, parçaları yatay çalışılmış bir kürk kaban var. Ama önceki yazıdakiler vizondu, burada çok daha pahalı ve özel bir kürk var: samur. 


Moda bir yönüyle herkes tarafından beğenilen, giyilen, zamana ve trendlere uyan demekse diğer yönüyle kontrast demektir. Eskiden beri yaz sıcağında düzenlenen kış defileleri, kış soğuğunda yapılan bikini şovları dikkat çekmiş, haber konusu olmuştur. Bu kontrastı en güzel anlatan kalıplardan biri de "bikini üstüne kürk"tür. Yani Kate Upton'u birinci karede üstünde kürkle görmemiş olsak, sırf bu ikinci kareye bakarak sanki bu poz Hawaii açıklarında çekilmiş sanabiliriz. Ama birinci karedeki kürk, bize havanın ne kadar soğuk olduğunu hatırlatıyor ve Kate'i böyle bikiniyle görünce ürperiyoruz, tüylerimiz diken diken oluyor... 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder