14 Ekim 2009 Çarşamba

Bu kış kürk yelek moda olacakmış

Takip ettiğim moda bloglarından Lydia, Siu ve Fashionista bu kış kürk yeleklerin moda olacağını duyuruyorlar.

Bence kürk yeleklerin altına giyilen vücuda yapışan triko tek renkli boğazlı kazaklar çok hoş duruyor. Kürkün kabarık tüyleri ve dramatik renk geçişleri ile boğazlı kazağın düz dokusu harika bir kontrast oluşturuyor. Altına kot pantolon ve çizmeler şıklığınızı tamamlayacaktır.

Kürk yeleğin benim için cazibesi, kürkün dolgun ve kabarıklığı ile kollar ve yeleğin içine giyilecek kazağın vücudu sıkı sıkı sarması arasındaki müthiş kontrast! Kürk yeleğin üstüne parlak deri bir kemer ise bu karşıtlığı daha da belirginleştiriyor. Tabii imitasyonun gerçek kürkün renklerini ve özgünlüğünü vermesi çok zor.

Eğer evde annenizden kalma, gardropta bekleyen bir kürk kaban/ceket varsa, kol ve yakalarını çıkarttırıp kendinize eşsiz bir kürk yelek yaptırabilirsiniz. Hatta yakasını bir yün mantonuza taktırabilirsiniz. Böylece hem evdeki kürk değerlenmiş olur, hem siz imitasyon kürklerle asla ulaşamayacağınız bir şıklığa ulaşmış olursunuz.

1 yorum:

  1. Kürk yelek hem gündüz hem giyilebileceği gibi,abiye ve spor olarak da kombinlenebiliyor.Ben çok seviyorum.Bir kot ve düz bir tişört üzerine giyildiğinde,bambaşka güzel duruyor bence.Kürkün saltanatı her sezon daim..

    YanıtlaSil