15 Temmuz 2010 Perşembe

Bir insan evladı bu kadar güzel olabilir mi?


V dergisi 2010 sonbaharına önbakış fırlatan (preview), "Seksi vücut" (Sexy Body) temalı ve 66 numaralı bir sayı çıkarmış, hangi editoryale el atsam, hararet basıyor ortalığı! Ama, Bar Rafaeli'nin şu yukarıdaki ve aşağıdaki resimlerini görünce bir ünlem nidası patlattım ve "Bir insan evladı bu kadar güzel olabilir mi?" sorusunu sordum. Tabii ardından, "Allah sahibine bağışlasın!" demeyi ihmal etmeden...

Tamam, kabul ediyorum, bu resim bir fotoğrafçılık (özellikle de fotoşop) harikası ve Bar Rafaeli'nin sütyenle filan zaptedilmesi mümkün olmayan taşş gibi göğüsleri, biz erkeklerin gözlerini yuvalarından uğratacak çapta. Hadi o zaman göğüsleri kaldırayım aradan, hatunun yüzüne odaklanalım:

Makyaj, saçlar, sağdan vuran ışık... Mükemmel ötesi! Şu da diğer kare:

Derginin kapağı zaten başlı başına afet! Hatta bir kapak yetmemiş, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Lily Donaldson, Eniko Mihalik ve Natasha Poly'yle ayrı ayrı tam 5 kapak yapmışlar! Oh la la, bu ne extravaganza!




Hani bir kalıp vardır, "güzelliğini cömertçe sergilemek" diye, V dergisinin bu sayısında Eniko Mihalik, Edita Vilkeviciute, Julia Stegner ve daha bir sürü süpermodelin tam da böyle yaptığını görüyoruz. Ben Julia Stegner'in şu pozuyla bitireyim, yoksa blogu külliyen poşete sokmam gerekecek:)

2 yorum:

  1. mevsim itibariyle tr'de herkes hormonlarıyla hareket ediyor şu sıra. bu post hiç iyi olmadı, söyleyeyim :)

    YanıtlaSil
  2. Bir de benim bloga koymadığım diğer fotoğrafları görseniz! V dergisinin bu sayısı cidden bir bomba. Bu yazıyı herhalde güncellemem gerekecek, çünkü çook ilginç ayrıntılar var...

    YanıtlaSil