11 Aralık 2012 Salı

Rihanna Paris'te!


Rihanna dün Paris'te dışarı çıkmış ve kırmızı kürk ceketiyle ortalığı birbirine katmış! Magazin siteleri haberi, Rihanna'nın, kendisini döverek hastanelik eden eski ve son zamanlarda yine birlikte takılmaya başladığı yeni sevgilisi Chris Brown ile kaldıkları otelden ayrı ayrı çıkmalarına vurgu yaparak vermişler, ama baştan ayağa kızıla bürünmüş Rihanna'yı gözden kaçırmak ne mümkün!






Şimdi internette bir sürü blogda ve moda forumunda Rihanna'nın üstündeki kürk ceketin markası ve modelini keşfetmek için hararetli bir çalışma sürüyor. Eminim yakında netice alırız:) Ve eminim, bir hafta içinde bu kürk ceketi kim tasarladıysa, elindeki tüm stokları satıp bitirir... Bu zamanda moda kendini böyle sattırıyor.



Rihanna'nın kürk ceketine yakından bakacak olursak, öyle Rus samuru veya Blackglama vizon gibi über pahalı bir kürk değil. Zaten kimse böyle pahalı kürkleri kırmızıya boyamaya kıyamaz. Ceketin gövdesi mavi tilki kürklerin ucuz parçalarının birleştirilip boyanmasıyla yapılmış gibi duruyor. Hatta dikkatli bakarsanız, sağ ön bölümde diğer parçalara göre siyah tüylerin olduğunu göreceksiniz. O kısım gümüş tilki parçalarından olabilir. Gümüş tilki kürkünün siyah renkli uzun muhafız tüyleri boyayı genelde emmez ve rengini muhafaza eder. 

Tasarımın orjinal iki unsuru var. Biri, omuzlarda kabarık apolet gibi duran uzun tüylü kısım. Orası keçi kürkünden (postundan demek daha doğru aslında). Bir de yakası. Orası da yine sağ ön kısım gibi gümüş tilki kürkünden.

Kürk kalitesi olarak, GVGV tasarımı aşağıdaki kürk ceket bence Rihanna'nınkinden kat kat üstün, ama işte, sorun şu ki aşağıdaki ceketi Rihanna giymedi! 


2 yorum:

  1. kürk'ü harita gibi söktün coşkun :)bilgine hayran kaldım desem.

    YanıtlaSil
  2. Birkaç kere "Ya bunu nasıl yapmışlar acaba?" diyerekten kürklerin etek astarlarını söktüğüm olmuştur:)

    YanıtlaSil