29 Eylül 2010 Çarşamba

Chloe örgü pelerin

Sonbahar-kış sezonunda örgüler ve pelerinler dikkat çekiyor, peki hem örgü hem pelerin olamaz mı? Olur, hem de Chloe imzasıyla gayet güzel olur!


Bu pelerini Chloe defilesinde, blogda daha önce kendisinden uzun uzun söz ettiğim Sigrid Agren mükemmel taşımış. Sigrid'in üzerinde örgü pelerinin yanısıra, örgü bir tulum bulunuyor. Böylece Chloe, tek bir kombinde örgü, pelerin ve tulumu bir araya getirmiş, bir taşla üç kuş vurmuş...


Genel olarak bakınca, tulumla pelerinin renkleri birbirine yakın, ama tulumun rengi biraz daha açık. Bu renge kiremit rengi diyebiliriz. Tulumda sarılar, pelerinde kahveler rengin açık ve koyu skalasını oluşturuyorlar. Şu incecik kemerin zarafetine de bir bakınız lütfen!

Sigrid Agren'in bakışları fotoğraf makinesinin lensini tam ortadan delip geçmiş resmen! Saçları muhteşem görünüyor.Yok, Sigrid'in bu pozu, bu endamı, daha yakından bakmayı hak ediyor.


Bu pelerin çeşitli editoryallerde de kullanıldı. Aşağıdakiler, benim rastladığım üç örnek.
Harpers Bazaar dergisi İngiltere edisyonunda, Jessica Miller'in üstünde görüyoruz pelerini. Sezonun bir başka trendi, shearling (koyun-kuzu postun) bir ceketle kullanmışlar Chloe pelerini.
Vogue Paris Ağustos sayısında Freja Beha Erichsen'i defiledeki gibi pelerin ve tulum birlikte görüyoruz. Defilede Sigrid ne kadar hanım hanımcıksa, Vogue editoryalinde Freja o kadar hippie ve wild bir tarzda.
Tasha Tilberg, Elle Amerika Ağustos sayısında, pelerini bu sefer sezonun bir başka gözde trendi kamel renkte, ama Sigrid ve Freja Beha'nınkinden farklı bir tulumla poz vermiş. Tulum yine Chloe kolleksiyonundan, ama yukarıdakilerden daha ince bir triko tulum. Sol alt köşedeki yazılardan pelerinin 3830 dolar, kemerin 425 dolar ve triko tulumun 2365 dolar olduğunu öğreniyoruz. Stil ucuza gelmiyor tabii ki!

Gördüğünüz gibi stilistler bu dikkat çekici pelerini, sezon trendlerinden ve hatta Chloe tasarımından pek sapmadan kullanmışlar.

Son olarak, ben yine Sigrid'e dönmek ve defilenin sahne arkasından iki kareyle bitirmek istiyorum.

Sigrid'in bu "spoilt girl" pozlarına bayıldım, bittim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder