4 Ağustos 2010 Çarşamba

Pembe Prada kazak


Vogue Türkiye Temmuz 2010 kapağında yer alan genç model Marike Le Roux'nun "Renkler Pek Yakında" başlıklı editoryalini hatırladınız mı? Marike'nin saf ve masum pozlarını pek sevdim ben. İşte pozlardan birinde giydiği pembe renkli Prada kazağı Vogue Rusya'nın Temmuz 2010 sayısında bir başka editoryalde, bir başka modelin, Martha Hunt'ın üstünde gördüm. Dikkatimi çekti.

Hani öyle "pişti" yakalama meraklısı değilim, ama böyle bir elbise veya başka bir parçanın farklı modeller üstünde, farklı kombinlerde kullanılmaları ilgimi çekiyor. Daha önce Viktor+Rolf bir rakun kürkün Natasha Poly, Linda Evangelista, Raquel Zimmermann, Caroline Trentini gibi mankenlerin farklı dergilerdeki editoryallerde nasıl giyildiğini konu alan bir yazı yazmıştım. Şu günlerde elimde bu şekilde epey bir malzeme birikti. Fırsat buldukça sizlerle paylaşmak istiyorum.

Peki kazağı nasıl buldum? Açıkçası, İngilizcede "crewneck" tabir edilen bu tarz yakalı kazakları ben ancak pantolon veya taytlarla düşünebiliyorum. Eteğin üstünde basit kaçıyor bence.

1 yorum:

  1. farklı bir tarz yakaladıkları kesin ama ben böyle bişey giyer miyim hayır!!!

    YanıtlaSil