14 Aralık 2010 Salı

Victoria Beckham bu Isabel Marant kürk ceketi çok seviyor!


Geçen gün sözünü ettiğim Isabel Marant kürk ceketleri üzerlerinde gördüğümüz ünlülerin başında Victoria Beckham geliyor. Geçen kış Victoria, yukarıdaki Isabel Marant kürk ceketle epey bir görüntülendi.



14 Şubat günü, Soho'da alışverişe çıkmış Victoria. Üstünde düz bir tişört ve yamalı eski bir kotla, kaldığı otelden öylesine sokağa çıkmış gibi (Hatta, dikkatli bakarsanız, tişörtün içine sütyen bile giymediğini görebilirsiniz!). Ama işte, üstüne bir kürk ceket alıp koluna da en az 3 bin liralık bir Hermes Birkin çanta takınca, en sıradan kıyafet bile "Posh" lakaplı Victoria'nın celebrity kombini oluveriyor!

Victoria'nın ayağındaki o inanılmaz yüksek topukları olan siyah çizmelerin tabanındaki kırmızıyı gördük ya, hemen Christian Louboutin eseri olduklarını anlıyoruz!

Önceki yazıda bu kürk ceketin aslında bir "örgü kürk" olduğundan söz etmiştim. Yukarıdaki karede, ceketin havada uçuşan eteğine bakınca örgü kürkün nasıl bir şey olduğu daha iyi anlaşılıyor. Yani bu kürk tam anlamıyla "reversible", çift taraflı giyilebilen bir kürk...



Şimdi de VB'yi, bu yılın başında 3 Ocak'ta, çocuklarıyla birlikte Londra'dan Los Angeles'e uçarken havaalanında görüyoruz. Kombin bir öncekiyle nerdeyse tamamen aynı, sadece ayağında bu sefer önü açık kahve süet bootieler var.
Bunlar da, 21 Aralık'ta, Londra'da ailece gittikleri bir tiyatro çıkışında çekilen kareler... Eminim saks mavisi ojeleri hemen dikkatinizi çekmiştir! Ve tabii, yine bir Hermes Birkin çanta, ama bu sefer farklı renkte! Bu kadının sahip olduğu Hermes Birkin çantaların değerinin 2 milyon doları bulduğunu düşündükçe şaşırıyor, hayrete düşüyorum. Bakın sadece Hermes Birkinleri böyle, başka marka ve modelleri de katınca kimbilir ne olur?

6 yorum:

  1. Çok sevdiği belli ve ayrıca her şekilde kendisine yakıştırmayı bilmiş.

    YanıtlaSil
  2. Blush, katılıyorum, Victoria Beckham bence öyle çok güzel bir kadın değil, ama çok azimli ve kendisine neyin yakışacağını çok iyi biliyor...

    YanıtlaSil
  3. gri pantolonuna da kürküne de bayıldım cidden çok yakışmış ve oğluda çok şeker =)

    YanıtlaSil
  4. üfff ben olsam üstümden cıkarmam yaa:p müthişmiş;)

    YanıtlaSil
  5. Ceket de ne ceket ama! Sevilmeyecek gibi değil ki..

    YanıtlaSil
  6. Ben bu kadının Spice girls dönemindeki halini daha sevimli buluyorum.En azından yüzü gülüyordu.Şimdi ise (açlıktan herhalde:) suratıda beş karış geziyor:))
    Dip not:Evet elbette ünlü olmanın getirisi ünlü tasarımcılardan giyinmek ama o hermes birkin koleksiyonunun ederiyle kaç çocuğun karnı doyar düşünebiliyormusunuz...Aşırılıklarıyla prim yapmayı bir bıraksalar...

    YanıtlaSil