25 Ocak 2011 Salı

Olivia Palermo ve defilede "bacak şov"



Aslında her şey çok normal. Her zaman güzel giyinen moda ikonu celebrity güzelimiz Olivia Palermo, Malo 2008 ilkbahar-yaz defilesini izlemeye gelmiş. Yine her zamanki gibi şıkır şıkır, üstünde beyaz, etekleri mavi-lacivert desenli orjinal bir trençkot, kameralara poz veriyor...


Olivia'nın makyajı, çantası, trençkotunun üstüne bağladığı kalın siyah kemeri, aksesuarları, her bir şeyi pek bir güzel. Eteği hemen dizüstüne uzanan siyah elbisesi ve çorap giymediği bacakları dikkat çekiyor. Bacak demişken, arkaplanda Olivia'yla birlikte defileyi izlemeye gelmiş diğer kadınların da bacak bacak üstüne atmış halleri dikkatimizi çekiyor. Derken defile başlıyor, veee...

Defilede podyuma çıkan mankenler, onca izleyicinin, kameranın, front row'u doldurmuş fashionistaların ve eleştiri için pusuda bekleyen moda editörlerinin önünden geçit resmi yaparlar, ama görüyoruz ki, "front row"u dolduranlar da pek bir özenli, pek bir bakımlı olmak zorundalar! Bu fotoğrafı görünce aklımda "bacak şov!" manşeti dörtlü flaşörleriyle çaktı hemen! Evet, tam bir bacak şov!!!

Defilede ön sıraya oturmuş bu güzel kadınların hepsinin de, oturunca dizlerinin az üstüne çıkan etekler, topuklu ayakkabılar giymeleri, hepsinin de bacak bacak üstüne atmaları dikkat çekici, değil mi?

Peki, o yüzlerce dolar değerindeki nadide çantaların bacakların arkasına özenle yerleştirilmesine ne dersiniz? "Çantamı gaptırmam arkadaş!"



1 yorum: