24 Şubat 2011 Perşembe

Diane Kruger Madame Figaro'da nefes kesiyor!

Diane Kruger, Fransız Le Figaro gazetesinin moda eki Madame Figaro'nun 12 Şubat 2011 sayısının kapak güzeli olmuş. Kapağa eşlik eden muhteşem bir editoryalde, olağanüstü güzellikte nadide haute couture elbiseler giymiş, mükemmel bir makyaj ve saç stili içinde, nefes kesen pozlar vermiş!

Şu dağınık saçlar, şu derin bakışlar! Gözümü alamıyorum bu güzellikten...


İncecik, kat kat tül danteller içinde Diane Kruger, feminenliğin doruğunda.

Chanel haute couture imzalı bu tül-dantel tunik içinde yatağa uzanmış, hülyalara dalmış Diane Kruger'in bu fotoğrafı, bir tablo gibi uzun uzun bakılacak, beğenilecek ve arzulanacak bir kompozisyon...

Makyajın mükemmelliği karşısında hayranlıkla eğiliyorum! Diane Kruger'in bu pozuna benzer bir Kate Moss pozu vardır, bilmem hatırlar mısınız?
Diane Kruger'in kabarık, uçları havada uçuşan saçları da muhteşem görünüyor! Diane'in saçları bana, bir blog yazısında uzun uzun övgüler düzdüğüm, Natasha Poly'nin Temmuz 2010 Vogue İspanya kapağındaki saçlarını hatırlattı...
Boncuklarla süslü bu peçe, Diane'in güzelliğini maskelemeye yetmiyor!

Armani Prive elbise mi güzel, yoksa Diane Kruger giydiği için mi güzel, bilemiyorum!



Dünkü yazımda ele aldığım Angie Harmon'un kuştüyü etekli elbisesi gibi, değil mi?!






Yine mükemmel bir makyaj! Doğal ve abartısız... Diane Kruger'in katıksız, spontane güzelliği...





Şu saçların güzelliği bitirdi beni!


Hassas, kırılgan, feminen...


Şömine üstündeki bu kare enfess! Valentino haute couture elbise içinde Diane Kruger, nadide bir mücevher gibi ışıldıyor! Feminen ve seksi...

Bu danteller, tüller, bu güzellik, bu makyaj, bu narin, nazenin poz...

3 yorum:

  1. makyaj enfes. normalde koyu renk makyaj vamp gösterir ama sanki bu pozlarda tam tersi olmuş. ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle! Burada vamp göstermenin ötesinde gayet kırılgan, naif, feminen bir hava vermiş. Cheryl Cole'un son dönemde sıkça oynadığı "ihanete uğramış ama hala ayakta, hala güzel ve çekici kadın"ı hatırlattı biraz.

    Bence, göz makyajında koyu bölgeyi çok sınırlı tutarak başarmışlar bu görünümü... Tabii makyaj uzmanlarına sormak lazım:)

    Uzun süredir yorumlarınıza hasrettik Magnet hanım, hoşgeldiniz bu arada!

    YanıtlaSil
  3. bu tarz haute couture editoryeller nadir yapılıyor artık. doğru bir isimle harikalar yaratılmış. gaultier kıyafetin önünde de ben saygıyla eğiliyorum :)

    YanıtlaSil