15 Mart 2012 Perşembe

Elle Macpherson ışıl ışıl

 
1980 ve 90ların unutulmaz modellerinden Avustralyalı Elle Macpherson, herhalde en çok Sports Illustrated dergisinin  kapak güzeli olarak verdiği mayolu pozlarla, upuzun bacakları ve atletik, her tarafından sağlık fışkıran vücuduyla hatırlanır. Elle Macpherson 24 Kasım 2011 günü ABD'deki ünlü gündüz kuşağı programı "Today Show" için bir canlı röportaj öncesinde kameralara böyle poz vermiş.


 

Elle Macpherson bu fotoğraflarda süper neşeli, bomba gibi enerjik çıkmış, öyle ki her bakışımda içimi ısıtıyor! Bordo-koyu kahverengi tonlardaki kombini ise müthiş! Tam yere dökülmüş ağaç yapraklarının rengi:) Fedora şapkası, saç örgüsü modelli kazağı, upuzun bacaklarını iyice uzun gösteren bordo süet çizmeleri ve tabii kürk yeleğiyle muhteşem! Hem rahat hem şık ve aynı zamanda sonbahar gibi mevsim geçişi dönemlerine çok uygun, sıcacık bir kombin.


Elle Macpherson'un kürk yeleği muhtemelen boyanmış rakun kürkünden. Kısa tüyler koyu (mocha) kahve tonlarında iken uzun tüylerin uçlarının nasıl altın sarısı renkleriyle öne çıktıklarına ve Elle Macpherson'un sarı saçları ve altın sarısı aksesuarlarına vurgu yaptıklarına dikkat edin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder