13 Mart 2012 Salı

Tiffany'nin Rubedo kolleksiyonu


Ünlü mücevher markası Tiffany, tam da günümüzün moda bloglarını takip eden genç ve dinamik kadınına göre bir kolleksiyon çıkarmış, Rubedo adında. Bu kolleksiyonun reklam filmi harika bir styling ve nefis kıyafetler sunuyor.





Bu arada, ortalık "mint green"le çalkalanıyorken bu reklam filmini izleyince farkettim, Tiffany'nin meşhur "Tiffany mavisi" "mint green"e ne kadar yakın bir renk ve ikisi birbirlerine ne güzel yakışıyor! Bu fotoğrafın Tiffany mücevherleriyle uzaktan yakından ilgisi yok, biliyorum:) Ama ne yapayım, "Tiffany Blue" ile "Mint Green"i yanyana gösteren daha güzel bir görsel bulamadım!


Yine bu arada "cinemagraph" diye bir şey keşfettim. Hareketli GIF resimlerden yola çıkarak, zamanda bir anı, bir hareketi, saçın rüzgarda uçuşmasını, eteğin savrulmasını gösteren, bayağı sanatsal bir boyutu da olan resimler bu sinemagraflar. Cinegraphs.com web sitesinde dikkat çekici örnekleri yer alıyor.

Bu çekimlerin ardında, Kevin Burg ve Jamie Beck çifti var. Jamie Beck, From me to You adlı tumblr blogunun da yazarı. Bu ikiliyle yapılmış bir röportajı okumanızı tavsiye ederim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder