1 Aralık 2010 Çarşamba

Olivia Palermo'nun alışverişte denediği pelerin

Geçen ay "Olivia Palermo'dan reklam kokan hareketler?" başlıklı yazımda, Olivia Palermo'nun alışveriş için gittiği 25 Park butiğinde çekilen paparazzi fotoğrafları üzerinden, paparazzi-celebrity ilişkisini incelemeye çalışmış, hayatlarının her yönünü paraya tahvil etmeye çalışan celebrity zihniyetini eleştirmiştim. Gelin görün ki, o yazıda sizlerle paylaşmayıp ayırdığım bir dizi görsel vardı. Olivia'nın bu butikte denediği bir pelerini doğrusu pek bir beğenmiştim. O yazıda eleştirdiğim falsoların hepsini verdiğimin farkındayım, ama amaan! Bu kadar ilkeli olmaya, kasmaya gerek yok. Hatun giymiş, reklamını yapmış, bize de dedikodusunu yapmak düşüyor işte...

Bakın, sevgili Olivia pelerini üstüne giymiş, bir elinde de askıdaki bir kot şortu tutarak, kameralara ne kadar mutlu bir poz veriyor. Bayramlık alışverişine çıkan minik kız çocukları kadar şen!

Şimdiii, gelelim bu kadar konuştuğumuz pelerine... Efendim, meğer bu pelerin, Malene Berger adlı bir tasarımcının ürünüymüş. Tam adı, "Lecian camel knit cape" Fiyatı 435 dolarcıkmış. 25 Park butiğinin web sitesinde, muhtemelen Olivia Palermo tarafından denenmiş olmasının yarattığı ivmenin sonucunda, stokları tükenmiş görünüyor. Ben internette bir de, Les Nouvelles adlı online sitede rastladım, ama maalesef orada da tükenmiş:(

Bu modellerden ve tabii ki Olivia Palermo'dan görüldüğü üzere, siyah pantolon veya taytlarla ve blue jeanlerle çok hoş duran bir pelerin. Olivia denedikten sonra satın aldı mı, almadı mı bilmiyorum, ama bence almadıysa hata etmiştir!

6 yorum:

  1. Bence almıştır.. çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. Malene Birger'den nefret ediyorum :) Bu pelerin idare eder ama.

    http://www.theoutnet.com/Shop/Designers/By_Malene_Birger

    theoutnet'te Malene Birger'in indirimli çirkin kiyafetlerini bulabilirsiniz :))

    YanıtlaSil
  3. ımmmmmm yummy =D
    hatta son fotodaki ayakkabı tayt pelerin olayı kopya çekilesi..

    YanıtlaSil
  4. oy oy oy çok güzelmiş ve yakısmışta hemde onun için ndrki sudan ucuz:)

    YanıtlaSil
  5. vay malene birger iyi bir marketing yapmis desene. Taninmayida cok hak eden biri aslinda, boyle seylere ihtiyaci yok cunku koleksiyonu harika.

    YanıtlaSil
  6. süper model ama gerçekten. Denesek mi acaba? Rengi de çok modern.

    YanıtlaSil