23 Mart 2012 Cuma

Sigrid Agren Muhteşem

 

Çok beğendiğim, blogumda tekrar tekrar yer verdiğim modeller bellidir, Caroline Trentini, Jessica Stam, Karen Mulder... İşte Sigrid Agren de daha gencecik yaşına rağmen hayran olduğum modeller arasına girmeyi başardı (Kendisini tebrik ederim!). Sigrid, Elle dergisi Fransa edisyonu Mart 2012 sayısında bir editoryalde yer almış. Ben yukarıdaki kareyi pinterest'te gördüm ve nefesim tutuldu!

Sigrid'in başına doladığı eşarpın renkleri 1960ları, 70leri, Brigitte Bardot, Natalie Wood tarzı bir doğal güzelliği hatırlattı bana. Göz makyajı çok alımlı. Ama o bakışları, o müthiş özgüvenli duruşu yok mu, beni benden aldı resmen! 

Sigrid Agren'in güzelliğine diyecek yok. Editoryaldeki renkler, kıyafetler, styling de çok güzel. Ama bazı kareler diğerlerine göre çok çok daha güzel. Yukarıdaki fotoğraf mesela, diğerlerinden çook daha güzel.


Kırmızı ve yeşil, hele buradaki gibi pörtlek tonlarda olursa insanın aklına karpuzdan başka bir şey gelmiyor, ama yine 60lı 70li yıllara gönderme yapmasıyla çok güzel bir kare çıkmış ortaya. 

 

O sütun gibi bacaklar insanın gözünü alıyor, başka bir yere bakmak pek mümkün olmuyor:) Ama görebildiğim kadarıyla elbise de çok güzel:) Bu kare bana bir şekilde Petek Dinçöz'ü hatırlattı. Onun da böyle kamerayla savaşır gibi pozları vardır, ama Petek Dinçöz aklıma gelince, acaba Sigrid'e haksızlık mı yapıyorum diye düşünmeden edemedim:)

 

Kırmızı elbise böyle olur işte! Bütün gün plajda, denizde eğlendikten sonra, güneşin batmasına yakın, tatlı bir meltem esintisi altında akşamı gözlemek... Ne harika bir çağrışım, değil mi? 

Fotoğraflardaki keskin gölgelere, ışığın yatay düşüşüne, canlı renklerin nasıl patladığına dikkat...

 

 

 

Bunlar da editoryalden diğer beğendiğim kareler...

2 yorum:

  1. JEssıca stam'i de cok begenırım ama gercekten cok farklı bır guzellıgı var bu kadının bende ınanılmaz cok begenıyorum!

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. yaaa annanemden kalma böyle bir eşarp var.. saçım kısa ama bi şekilde bunu denemeliyim !!

    YanıtlaSil