4 Ekim 2010 Pazartesi

Vogue Japonya'da Alessandra Ambrosio bombası!


Alessandra Ambrosio, Vogue Japonya'nın Ekim 2010 sayısındaki editoryalde harikulade kıyafetlerle nefes kesici pozlar verdiği muhteşem karelerle yer almış. Fotoğraflar mükemmel, kıyafetler olağanüstü, gözalıcı ve ihtişamlı, Alessandra modellik kariyerinin zirvesinde... Bu görsel şöleni doyasıya yaşayın!


Bu editoryal benim renk uyumu kavramına başka bir gözle bakmamı sağladı. İşte, bu olağanüstü Rus lynx kürkü manto, kar beyazı üstüne siyah benekleriyle sahneyi açıyor, ama hardal sarısı saten eldivenler, mor yakut taşlı gümüş ışıltılı kolye, parlak gümüş rengi metalik fiyonk ve morlu kırmızılı çiçeklerle bezeli şıklık abidesi şapka... Kırk yıl uğraşsam bu renkleri bu ihtişam içinde biraraya getirmezdim ben, ama stilist başarmış işte! Bize de alkışlamak düşüyor. Kürk manto üstündeki gümüş zincirlerden kemer de dikkat çekiyor.

Alessandra'nın makyajı, saçı da kusursuz, peki ya verdiği poz? Mükemmel ötesi. Dudaklarının hafif aralık olması seksapelinin dozunu zirveye çıkarıyor. Bu güzelliğinin ve şıklığının farkında bir kadın. Benim övgülerime ihtiyacı yok.


Yukarıdaki kare, editoryalin ilk karesi, başlığı "Never Enough," ben "Hiçbir Zaman Az ile Yetinme!" diye çevirmeyi öneriyorum. Alessandra gerçekten de azıyla yetinmeyecek bir kadın portresi çiziyor. İşte yukarıdaki yukarıdaki resimde de tüm ayrıntılarıyla bir kusursuzluk abidesi.

Alessandra'nın kat kat fırfırlarla çevrili siyah elbisesi ve siyahın altın sarısı aksesuar ve detaylarla yaptığı kontrast çok hoş. Çantadaki altın sarısı metalik pul ve süslemeler bana Karen Mulder'ın benzeri kıyafetlerle yer aldığı 90'lardan editoryaller üstüne yazdığım yazıyı hatırlattı.


Alessandra yine muhteşem bir pozda. Saçlarının kabarıklığı, ışıltısı mükemmel. Makyajı olağanüstü. Yine siyahlar, ama rengarenk kolye, bilezikler ve süper cici şapka gibi diğer aksesuarlarla canlanıyor.



Artık söyleyecek söz bulamıyorum. Muhteşem! Bu kadının özgüveni karşısında saygıyla eğiliyorum. Stilist, adeta "siyah nasıl giyilir?" dersi veriyor bize.

Bir tarafta siyah, karşısında maviden turuncuya pembeden sarıya tüm renkler... Sonuç: muhteşem!

Şarabi elbise drapelerle güzelleşmiş, aynı renge boyanmış gümüş tilki kürk boleroyla mükemmel bir kombin ortaya çıkmış. Alessandra, güneş gözlüklerinin arkasında bir Barbie bebek gibi güzel:)

Sarı-siyah uyumu yine sahneye çıkıyor! Şık, zarif ve de kokoş! Alessandra Ambrosio'nun hafif aralık dudakları yine çok sexi...


Alessandra, beyaz şapkanın tül peçesinin ardından bakıyor ama ne delici bir bakış! Beyaz elbisesinin üstündeki kürk mantosu çok orjinal. Vizon, tilki gibi kürklere göre daha az rastlanan ama çok dramatik renk ve desenlere sahip tanuki kürkünden yapılmış. Bir taraftan beyaz-bal sarısı-kahve tonları, diğer taraftan haki yeşili-siyah tonları. Elinde tuttuğu clutch'ın rengine de dikkat. Ve tabii Alessandra'nın kırmızı ojeleri ve ruju...


Yukarıdaki kolajda Alessandra'nın yüzündeki ifadeleri biraraya getirdim. Alessandra çok güzel, tamam, kabul, ama bence asıl önemlisi o gerçek bir süpermodel.

4 yorum:

  1. bu sene vahşi yaşam çizgileri şehire indi diyorum:)

    YanıtlaSil
  2. pembe fiyonk, evet her taraftaki leopar desenleri ve buradaki gibi her editoryalde karşımıza çıkan kürkler öyle bir izlenim veriyor, ama bence bu editoryalde Alessandra son derece kokoş, süslü ve bakımlı bir salon kadını görüntüsü veriyor.

    Hayatlarımız giderek doğal olandan uzaklaşıyor, etrafımız bin türlü teknolojik aygıtla donanıyor. Artık çocuklarımız kaplumbağayı, koyunu, yılanı kırlarda, köylerde değil HD kalitesinde görüntü veren LCD televizyon ekranlarında, Discovery Channnel'da tanıyorlar. Belki de bu nedenle, doğal olana bir bağ kurmaya çalışıyoruz, ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  3. Renkler aksesuarlar her şey süper diyorum, tam şenlik!

    YanıtlaSil
  4. Yaş ve seksapalite bazı kadınlarda doğru orantılı ilerliyor ve kadın bunu kullanmayı bilirse böylesine ağır parçaları rahatlıkla taşıyabiliyor.

    YanıtlaSil